sumo
Wizcan

konsép BARU ku RIMTEX

Spinning Unik Tiasa mendesain sareng Ningkatkeun Muterkeun slaid

RIMTEX suksés ngararancang deui Sliver Cans pikeun nyayogikeun spinner sareng ningkatkeun kapasitas muat sliver. Inovasi ieu nguntungkeun ageung pisan, sareng ayeuna Spinners tiasa ngamanpaatkeun mesin anu parantos aya sareng naékkeun kapasitas mawa beban ampir 10%. Inovasi ieu mangrupikeun hasil tina upaya P&P anu ketat anu dilakukeun ku Rimtex.

Solusi kami tawaran

Ngatur SLIVER

Ngatur SLIVER

Téknologi manajemén sliver ngarah dunya pikeun spinner ngarah dunya.

TAMBIH DEUI
Penanganan bahan

Penanganan bahan

Tetep teratur kalayan penanganan material & solusi transportasi internal

TAMBIH DEUI
Roda castor

Roda castor

Maneuver sareng kapercayaan sareng kisaran castor kami

TAMBIH DEUI
Kecerdasan SLIVER

Kecerdasan SLIVER

Anggo kakuatan data pikeun ngajalankeun kualitas benang anjeun

TAMBIH DEUI
lokasi

Nangtung di payun épolusi serat dipintal, Rimtex hasil nyayogikeun kabutuhan spinner di 57 nagara ayeuna. Nyayogikeun patokan-setélan sistem penanganan sliver di panjuru dunya, Rimtex bangga janten panyadia pangpentingna Sliver Management Systems. Ieu cocog sareng mesin pemintalan pangsaéna anu aya ayeuna di dunya. Kisaran produk Rimtex nyaksian mangpuluh-puluh taun élmu sareng panilitian, sareng perusahaan sacara konsistén nunjukkeun kacenderungan pikeun kaunggulan, ngaréspon kabutuhan anu hirup tina spinner kalayan solusi kelas dunya.