duo
Wizcan

konsép BARU ku RIMTEX

Spinning Unik Tiasa mendesain sareng Ningkatkeun Muterkeun slaid

RIMTEX suksés ngararancang deui Sliver Cans pikeun nyayogikeun spinner sareng ningkatkeun kapasitas muat sliver. Inovasi ieu nguntungkeun ageung pisan, sareng ayeuna Spinners tiasa ngamanpaatkeun mesin anu parantos aya sareng naékkeun kapasitas mawa beban ampir 10%. Inovasi ieu mangrupikeun hasil tina upaya P&P anu ketat anu dilakukeun ku Rimtex.

Solusi kami tawaran

Ngatur SLIVER

Ngatur SLIVER

Téknologi manajemén sliver ngarah dunya pikeun spinner ngarah dunya.

TAMBIH DEUI
Penanganan bahan

Penanganan bahan

Tetep teratur kalayan penanganan material & solusi transportasi internal

TAMBIH DEUI
Roda castor

Roda castor

Maneuver sareng kapercayaan sareng kisaran castor kami

TAMBIH DEUI
Kecerdasan SLIVER

Kecerdasan SLIVER

Anggo kakuatan data pikeun ngajalankeun kualitas benang anjeun

TAMBIH DEUI
lokasi

Ngatur Sliver Kusabab 1992

Rimtex spinning kaléng aya di forefront tina évolusi serat dipintal di dunya. Ngajalankeun suksés di pabrik spinning ngarah ti 57+ nagara, Rimtex ditarima sacara lega salaku produsén kaleng spinning luhur di dunya. A obor-bearer of spinning can inovasi, Rimtex sliver kaléng téh diantara paling dipercaya kaléng spinning ku spinners sakuliah dunya. The sliver kaléng ku Rimtex kompatibel jeung pangalusna mesin spinning sadia di dunya. Téknologi canggih tina Rimtex spinning kaléng mangrupakeun hasil dekade pangaweruh jeung panalungtikan kontinyu. Pausahaan geus konsistén nunjukkeun hiji penchant pikeun kaunggulan, ku ngarespon kana kabutuhan ngembang spinners kalawan-kelas dunya spinning bisa solusi.