DUO
Wizcan

një koncept i ri nga RIMTEX

Rrotullimi unik mund të projektohet me ngarkesë të shtuar të slive

RIMTEX ka ridizenjuar me sukses Sliver Cans për të siguruar spinner-et me kapacitet të rritur të ngarkimit të copave. Kjo risi është me përfitim të madh, dhe tani Spinners mund të përdorin makineritë ekzistuese dhe megjithatë të rrisin kapacitetin mbajtës të ngarkesës me gati 10%. Kjo risi është rezultat i përpjekjeve rigoroze të R&D të kryera nga Rimtex.

Zgjidhjet ne ofroj

MENAXHIMI I LART

MENAXHIMI I LART

Teknologjia udhëheqëse botërore e menaxhimit të copave për drejtuesit kryesorë të botës.

MË SHUMË
Trajtimi i materialit

Trajtimi i materialit

Qëndroni të organizuar me trajtimin e materialit dhe zgjidhjet e transportit të brendshëm

MË SHUMË
Rrota kastori

Rrota kastori

Manovroni me vetëbesim me gamën tonë të kastravecëve

MË SHUMË
Inteligjenca e SLIVER

Inteligjenca e SLIVER

Përdorni fuqinë e të dhënave për të drejtuar cilësinë e fijeve tuaja

MË SHUMË
vend

Trajtimi i copave që nga viti 1992

Kanaçet tjerrëse Rimtex janë në ballë të evolucionit të fibrave të tjerrë në botë. Duke punuar me sukses në fabrikat kryesore tjerrëse nga 57+ vende, Rimtex pranohet gjerësisht si prodhuesi më i mirë i kanaçeve tjerrëse në botë. Një mbajtës pishtari i inovacionit të kanaçeve tjerrëse, kanaçet e tjerrjes Rimtex janë ndër kutitë tjerrëse më të besueshme nga tjerrësit në mbarë globin. Kanaçet e rrëshqitjes nga Rimtex janë të përputhshme me makinat tjerrëse më të mira të disponueshme në botë. Teknologjia e avancuar e kanaçeve tjerrëse Rimtex është rezultat i njohurive dhe kërkimeve të vazhdueshme dekadash. Kompania ka demonstruar vazhdimisht një prirje për përsosmëri, duke iu përgjigjur nevojave në zhvillim të spinnerëve me zgjidhje të klasit botëror të kanaçeve tjerrëse.