ДУО
Визкан

нов концепт на RIMTEX

Единствено предење може да дизајнира со ЗГОЛЕМЕНО ПОТВРДУВАЕ НА ПЛИНКА

RIMTEX успешно ги редизајнираше Sliver Cans за да им обезбеди на спинерите зголемен капацитет за полнење на парчиња. Оваа иновација е од огромна корист и сега Спинерс може да ја искористи постојната машинерија и сепак да го зголеми носивоста за скоро 10%. Оваа иновација е резултат на ригорозните напори за истражување и развој што ги спроведува Римтекс.

Решенија ние понуди

УПРАВУВАЕ СЛИЧНИ

УПРАВУВАЕ СЛИЧНИ

Водечка технологија за управување со кочници за водечки светски спинери.

ПОВЕЌЕ
Ракување со материјали

Ракување со материјали

Останете организирани со ракување со материјали и решенија за внатрешен транспорт

ПОВЕЌЕ
Рициново тркала

Рициново тркала

Маневар со доверба со нашата палета на рицилери

ПОВЕЌЕ
ПЛАКА интелигенција

ПЛАКА интелигенција

Користете ја моќта на податоците за да го управувате квалитетот на предивото

ПОВЕЌЕ
Локација

Ракување со парче од 1992 година

Конзервите за предење Rimtex се во првите редови на еволуцијата на предени влакна во светот. Работејќи успешно во водечките фабрики за предење од 57+ земји, Rimtex е широко прифатен како врвен производител на конзерви за предење во светот. Носител на иновациите за предење конзерви, конзервите Rimtex се меѓу најдоверливите конзерви за вртење од страна на вртежите ширум светот. Конзервите на Rimtex се компатибилни со најдобрите машини за предење достапни во светот. Напредната технологија на канти за предење Rimtex е резултат на повеќедецениско знаење и континуирано истражување. Компанијата постојано демонстрираше склоност кон извонредност, одговарајќи на еволутивните потреби на центрифугата со решенија за предење лименки од светска класа.