Sumo
Wizcan

konsep BARU dening RIMTEX

Spinning Unik Bisa ngrancang kanthi Nambah Muatake SLIVER

RIMTEX wis sukses ngrancang maneh Sliver Cans kanggo nyedhiyakake kapasitas pemotong sliver kanggo spinner. Inovasi iki mupangate akeh banget, lan saiki Spinner bisa nggunakake mesin sing ana saiki lan nambah kapasitas nggawa meh 10%. Inovasi iki minangka asil saka upaya R&D sing ketat sing ditindakake dening Rimtex.

Solusi kita tawaran

MANAJEMEN SLIVER

MANAJEMEN SLIVER

Teknologi manajemen sliver terkemuka ing dunya kanggo spinner terkemuka ing donya.

MORE
Penanganan materi

Penanganan materi

Tetep teratur karo solusi material & transportasi internal

MORE
Rodha kastor

Rodha kastor

Maneuver kanthi kapercayan karo macem-macem kastor

MORE
Intelijen SLIVER

Intelijen SLIVER

Gunakake kekuwatan data kanggo nyetir kualitas benang sampeyan

MORE
lokasi

Ngadeg ing ngarep evolusi serat spun, Rimtex sukses nyedhiyakake kabutuhan spinner ing 57 negara saiki. Nyedhiyakake sistem penanganan sliver-benchmark ing saindenging jagad, Rimtex bangga dadi panyedhiya utama Sistem Manajemen Sliver. Iki kompatibel karo mesin pemintalan paling apik sing saiki kasedhiya ing saindenging jagad. Kisaran produk Rimtex nekseni babagan ilmu lan riset sajrone puluhan taun, lan perusahaan kasebut kanthi konsisten nunjukake kecenderungan kanggo menehi keunggulan, nanggepi kebutuhan para pemutar sing terus berkembang kanthi solusi kelas internasional.